Riasztórendszer, távfelügyelet

A központunkban telepített monitoring állomás fogadja, értelmezi, majd grafikusan megjeleníti a riasztó és egyéb rendszerektől beérkező digitális jelzéseket (betörés, tűz, orvosi segélykérés , stb ).

Pentanet telephely - Tatabánya

Az adatátvitel biztonságának fokozására rádiós-telefonos-GSM -GPRS rendszereket használunk. Riasztáskor speciálisan  kiképzett személyzetünk indul  a helyszínre, ahol gyorsan, szakszerűen és hatékonyan intézkednek.

Diszpécserünk szükség esetén kapcsolatba lép az illetékes hatóságokkal és akár velük együttműködve folytatjuk az élet és vagyonmentést.

Szükség szerint értesítjük a megrendelőt vagy képviselőjét és tájékoztatjuk a történt eseményről és az általunk tett intézkedésekről.

A diszpécser központunkban a három egymástól különböző módon működő esemény rögzítésen felül egy külön felszerelt audio-vizuális  technika segítségével  a központ teljes telefon és rádio forgalmazását rögzítjük és tároljuk.

Pentanet - Diszpécser központ

Ennek segítségével a Megrendelőnk számára is nyomon követhető az elfogó és diszpécser szolgálat munkája.

Műszaki hiba jelzés esetén  értesítjük és helyszínre küldjük  a műszaki személyzetet továbbá tájékoztatjuk a Megrendelő által megnevezett illetékes személyeket.

Rendszerünk rögzíti az adott épület nyitási - zárási üzeneteit is , így akár több évre visszamenőleg meg tudjuk adni a kódokkal be és kilépő személyek listáját.

Ezen felül a monitoring szolgálat egy  teljes körű műszaki állapot jelzést is biztosít ami lehetővé teszi a meghibásodott riasztórendszer észlelését.

Monitoring szolgálat

Igény szerint diszpécserünk értesíti a  Megrendelőt vagy képviselőjét ha objektuma riasztórendszerét az általa megadott időpontig nem kapcsolták be (elfelejtették  élesíteni).

Az esetleges betörés vagy betörési kísérlet során keletkezett károkat igény szerint szakszerűen megjavíttatjuk, illetőleg gondoskodunk a helyszín biztonságos őrzéséről a kár helyreállításáig. Távfelügyeleti   rendszerünk (telefonos - rádiós - GPRS) az egyik  legmodernebb     és  legmegbízhatóbban működő berendezés jelenleg a vagyonvédelem területén.

Távfelügyeleti rendszerünkhez csatlakoztatott ügyféleink száma a megye legnagyobb felügyeleti  állomásává tette Cégünket.

Videó távfelügyelet:

Ügyfeleinknek biztosítani tudjuk, hogy (Megbízónk külön felhatalmazása alapján) a felügyeletünkre érkező  riasztási esemény fogadásakor diszpécserünk vizuálisan ellenőrizhesse az adott objektumot.

Ennek megfelelően az esetleges kárenyhítés és bűnfelderítés érdekében  hatékonyabban tudunk intézkedni.

Itt megtekintheti akciós riasztó rendszereink árait