Vagyonvédelmi rendszerek

Esprit 4 - 32 zónás vagyonvédelmi rendszerek

E55 4-32 zónáig bővíthető központ

E65 9-32 zónáig bővíthető központ

728Ultra 4-10 zónáig bővíthető központ

738Ultra 8-18 zónáig bővíthető központ

748Ultra 12-24 zónáig bővíthető központ

Az Esprit sorozat legújabb generációja az E széria. Két tagja az E55 és az E65 jelölésű központok, melyek az Esprit 728Ultra és a 738Ultra központokat fogják leváltani.

Az új Esprit E55 és E65 központok kis költségű, az ügyfél igényeit kielégítő megbízható védelmet és hatékony szolgáltatást nyújtó fejlett technológiájú vagyonvédelmi rendszerek, melyeket bonyolult, megjegyezhetetlen kódok használata nélkül bárki kezelhet. Számos szolgáltatásuk közül kiemelkedik a StayD, a megnövelt bővíthetőség (akár 32 zónáig) és a helyszíni frissíthetőség. Az E55 és az E65 támogatja még a modulokat például az IP100 Internet modult és a VDMP3 hangtárcsázót.

Az E55 és az E65 StayD szolgáltatással is rendelkezik, mely egy magasabb szintű biztonságot tesz lehetővé. A StayD egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a mindennapi élet, 24 órás védelmet biztosítva a hét minden napján anélkül, hogy hatástalanítani kellene a rendszert – akkor sem, ha élesített területre lép be. A StayD a mindennapi élet része és folyamatos védelmet nyújt, nincs védelem nélküli időszak, és a rendszer automatikusan újraélesedik, meg lehet feledkezni az élesítésről.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spectra 5 - 32 zónás bővíthető vagyonvédelmi rendszer

SP5500 5-32 zónáig bővíthető központ

SP6000 8-32 zónáig bővíthető központ

SP7000 16-10 zónáig bővíthető központ

Spectra SPC-1728 7-16 zónáig bővíthető központ

Spectra SPC-1738 7-16 zónáig bővíthető központ

A Spectra SP úttörő megoldások és fejlett kommunikációs busz kombinációját kínálja egyedi, bővíthető biztonsági rendszerek számára. A kommunikációs busz segítségével, a Spectra SP sokoldalúan bővíthető rádiós és vezetékes bővítő modulokkal. Megbízható kommunikációs technológiájával, rugalmas bővíthetőségével és jó megjelenésű kezelőivel, a Spectra SP ideális otthoni és üzleti telepítéseknél, melyek akár 16 zónáig is bővíthetők.

A Spectra SP StayD szolgáltatással is rendelkezik, mely egy magasabb szintű biztonságot tesz lehetővé, mivel a rendszer mindig élesített és sosem hatástalanított. A Spectra központok több integrált zónát (32-ig bővíthető), több integrált PGM kimenetet (16-ig bővíthető), és az új Hangmodul (VDMP3) és Internet modul (IP100) támogatást nyújtanak.

Helyszíni frissíthetőségének köszönhetően a spectra SP sorozat központjait a telepítő zavarmentesen frissítheti gyorsan és egyszerűen a helyszínen. Sőt minden Spectra SP központ könnyen követhető,menüvezérelt programozással konfigurálható.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Digiplex EVO 48 - 196 zónás bővíthető vagyonvédelmi és beléptető rendszer

A Digiplex EVO rendszerek bankok, katonai és egyéb intézmények, luxus lakások és más maximális védelmet igénylő objektumok magas szintű védelmének ellátására tervezték. A telepítőt tartva szem előtt, a rendszer felépítése egyszerű, a rendszer bővítése, telepítése és szerelése gyors és kényelmes.

A plug-and-play bővítő modulok segítségével a rendszer a 4-eres kommunikációs buszon bármilyen kombinációban tetszés szerint bővíthető. A modulok a legkényelmesebb elhelyezésben kapcsolódhatnak a kombuszra és zóna bemeneteik a kívánt zónához vagy partícióhoz rendelhetők. Sőt, csak a modul használatban lévő bemenetei rendelhetők zónákhoz. Kulcskapcsolók, távirányítók és nem használt modul bemenetek nem foglalnak zónát. Az összes feltelepített kombusz modul, beleértve a mozgásérzékelőket, programozható távolról a kezelőn keresztül vagy a WinLoad telepítő feltöltő/letöltő szoftverrel.

A Digiplex EVO a beléptető rendszert is magába foglalja. A riasztórendszer felhasználói adatbázisával kezelhető a belépés maximum 32 ajtón, melyek partíciónként felügyelhetők. A WinLoad és az NEware segítségével szintén kezelhetők a felhasználók és az engedélyek. A vagyonvédelem és a beléptetés összeolvasztásáavl a Digiplex EVO magasabb szintre emeli a vagyonvédelmi rendszer biztonsági szintjét.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MG-6160 Magellan konzol - Kombinált rádiós vagyonvédelmi konzol

A Magellan az első vagyonvédelmi rendszer, mely a biztonságot és a kényelmi szolgáltatásokat stílusos kivitelben kínálja. A Magellan kombinált vagyonvédelmi rendszercsalád teljeskörű vezetéknélküli biztonságot nyújt irodai vagy lakás alkalmazások számára. A Magellan támogatja a két-irányú rádiós adókat is, mellyel a felhasználók ellenőrizhetik a rendszerük állapotát.
A Magellan 32 zónás rendszere gyorsan és kényelmesen telepíthetők, felhasználóbarát, menüvezérelt programozásuk pedig nem igényel különösebb képzettséget. Helyszíni frissíthetőségének köszönhetően kényelmesen frissíthető a telepített rendszer a helyszínen percek alatt.

A Magellan konzol olyan kombinált vagyonvédelmi rendszer, mely egyesíti az olyan egyedi szolgáltatásokat, mint a csúcsminőségű FM rádió, a családi üzenőközpont, kihangosító telefon és ébresztőóra, a biztonságtechnikában eddig soha nem látott divatos kivitellel. A Magellan rendszer több mint vagyonvédelem.

MG32WK 32-zónás rádiós LED kezelő

32-zónás rádiós vagyonvédelmi rendszerek

A Magellan család kétirányú rádiós vagyonvédelmi rendszer a biztonság, a vezeték nélküli lényelem, az egyszerű telepítés és a megnyerő kivitel kombinációját nyújtja a felhasználónak. A Magellan StayD szolgáltatással is rendelkezik, mely egy magas szintű biztonságot tesz lehetővé, mivel a rendszer mindig élesített és sohasem hatástalanított. Továbbá a magellan központok bővíthetőek, így még több szolgáltatást kínálnak, mint például az új Hangtárcsázóó (VDMP3) és a TCP/IP Internet modul (IP100).

Helyszíni frissíthetőségének köszönhetően a Magellan sorozat központjait a telepítő zavarmentesen frissítheti gyorsan és egyszerűen a helyszínen. Sőt minden Magellan központ a könnyen követhető menü-vezérelt programozással konfigurálható.
Az MG5000 és MG5050 szolgáltatásai és előnyei révén a Magellan rádiós központjai ideális megoldást nyújtanak bármilyen lakás vagy kisebb üzlet védelmére akár 32 zónával.

K32IRF 32-zónás rádiós rögzített LCD kezelő

K32RF 32-zónás rádiós LED kezelő

K32LCD 32-karakteres vezetékes LCD kezelő

K32I 32-zónás vezetékes rögzített LCD kezelő

K32 32-zónás vezetékes LED kezelő

K636 10-zónás vezetékes LED kezelő

K10V 10 zónás vezetékes LED kezelő (álló)

K10H 10 zónás vezetékes LED kezelő (fekvő)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PARADOX ANALÓG ÉRZÉKELŐK

PARADOX  476+ EMI és RFI immunis PIR

Az analóg mozgásérzékelők közös jellemzői:

Szabadalmaztatott Auto Pulse jelfeldolgozás

Automatikus hőmérséklet kiegyenlítés

Fémpajzs a maximális EMI és RFI jelvédelem érdekében

Dual element szenzor

Szabotázskapcsoló

Termékjellemzők:

Rendkívül magas EMI és RFI immunitás

Csak felületszerelt alkatrészeket tartalmaz

Szilárdtest relé

11m (35ft) x 11m (35ft); 110° látószög

PARADOX 476PET Analóg egy-optikás PIR

Az analóg mozgásérzékelők közös jellemzői:

Szabadalmaztatott Auto Pulse jelfeldolgozás

Automatikus hőmérséklet kiegyenlítés

Fémpajzs a maximális EMI és RFI jelvédelem érdekében

Dual element szenzor

Szabotázskapcsoló

Termékjellemzők:

(18kg/40lb kisállat tűrés);

Immunis az állatokra 18kg-ig (40lb)

Ha magasabb szintű immunitás szükséges, például folyamatosan vannak állatok a védett területen, akkor a DG75 a megoldás

11m x 11m (35ft x 35ft) és max. 15m (50ft) a központi sugár 88.5° látószöggel

Rendkívül magas EMI és RFI immunitás

Csak felületszerelt alkatrészeket tartalmaz

Szilárdtest relé

PARADOX 465     360° Mennyezeti mozgásérzékelő

Az analóg mozgásérzékelők közös jellemzői:

Szabadalmaztatott Auto Pulse jelfeldolgozás

Automatikus hőmérséklet kiegyenlítés

Fémpajzs a maximális EMI és RFI jelvédelem érdekében

Dual element szenzor

Szabotázskapcsoló

Termékjellemzők: 7m x 6m (24ft x 20ft) 2.4m-en (8ft);  11m x 6m (35ft x 20ft) 3.7m-en (12ft); 360° látószög

PARADOX Digitális érzékelők:

A kültéri és kisállat tűrő digitális mozgásérzékelőktől az analóg mozgásérzékelőkig, a Paradox mozgásérzékelő sorozat magában egyesíti a legfejlettebb műszaki megoldásokat és technológiákat. Így kiváló mozgásérzékelés és vakriasztás szűrés valósítható meg.
A Digigard, (DG55, DG65, DG75, és DG85), Elegance (DG483), Digital Vision (525D) és a Paradome DG466 mozgásérzékelők szabadalmaztatott digitális mozgásérzékeléssel rendelkeznek. A biztonságtechnikai alkalmazásokhoz kifejlesztett fejlett áramkör közvetlenül a PIR érzékelők analóg jelet alakítja digitálissá, hatékony, nagy sebességű mikroprocesszor-alapú digitális IC segítségével. A teljesen szoftver-vezérelt, valódi digitális mozgásérzékelő átalakítja, erősíti és feldolgozza a szenzor alacsonyszintű jelét a digitális tartományban, analóg áramkör nélkül (nincs telítettség, adatvesztés és zaj). Ez az egyedülálló technológia nagyobb pontosságot, megbízhatóságot és nagyfokú vakriasztás szűrést biztosít.

A Digigard sorozat újdonsága a DG85 Kültéri két-optikás mozgásérzékelő, mely a különleges vízálló kivitel és a már bizonyított DG75 Digitális két-optikás csúcsminőségű mozgásérzékelő (40kg/90lb valódi kisállat immunitással) kombinációja ugyanazt a megbízhatóságot nyújtva kültéren. Szabadalmaztatott optikájával és digitális feldolgozás technológiájával a világhírű Digigard DG75 megbízható vakriasztásmentes mozgásérzékelő, páratlan kisállat immunitással.
Szabadalmaztatott Auto Impulzus Jel Feldolgozásunk a jelenergiát pulzáló kimenetté alakítja, így határozva meg, hogy az érzékelt jelenlét intenzitása megfelel-e a riasztás körülményének. A jelenergiáját a memória méri és tárolja, amíg a minimum szintet eléri. Ekkor a processzor elhagyja a riasztáshoz szükséges erősséget el nem érő jeleket.

Minden alkalmazáshoz van egy megfelelő Paradox mozgásérzékelő, mely megfelel igényeinek és elvárásainak.

PARADOX DG55 Dual Element Digitális Mozgásérzékelő

A Digitális Mozgásérzékelők Általános Jellemzői:

Szabadalmaztatott Digitális Mozgásérzékelés

Szabadalmaztatott Auto Pulse Jel Feldolgozás

Digitális Szűrő, állítható érzékenységgel

Single vagy Dual Edge Feldolgozás

Automatikus Hőmérséklet Kiegyenlítés

Fémpajzs a maximális EMI és RFI jelvédelem érdekében

Szilárdtest relé

Szabotázs kapcsoló

Termékjellemzők:

Dual element szenzor

12m (40ft) X 12m (40ft); 110° látószög

PARADOX DG75 Digitális Dual-optikás csúcsminőségű PIR

A Digitális Mozgásérzékelők Általános Jellemzői:

Szabadalmaztatott Digitális Mozgásérzékelés

Szabadalmaztatott Auto Pulse Jel Feldolgozás

Digitális Szűrő, állítható érzékenységgel

Single vagy Dual Edge Feldolgozás

Automatikus Hőmérséklet Kiegyenlítés

Fémpajzs a maximális EMI és RFI jelvédelem érdekében

Szilárdtest relé

Szabotázs kapcsoló

PARADOX DG85 Kültéri digitális Dual-optikás csúcsminőségű PIR

A Digitális Mozgásérzékelők Általános Jellemzői:

Szabadalmaztatott Digitális Mozgásérzékelés

Szabadalmaztatott Auto Pulse Jel Feldolgozás

Digitális Szűrő, állítható érzékenységgel

Single vagy Dual Edge Feldolgozás

Automatikus Hőmérséklet Kiegyenlítés

Fémpajzs a maximális EMI és RFI jelvédelem érdekében

Szilárdtest relé

Szabotázs kapcsoló

Termékjellemzők:

(40kg/90lb valódi kisállat tűrés)

A DG75 érzékelővel megegyezik plusz speciális időjárásálló kivitel:

Ütés- és hőálló burkolat

Működési hőmérséklet -35°C és +50°C (-31°F - +122°F) között

Gumitömítővel kiöntött burkolat

UV védett lencsék

Dual optikás szűrő rendszer

Fémpajzs az EMI és RFI jelek maximális kivédésére

Többszintű érzékenység állítás

Két működési mód (címezhető a Digiplex központok számára vagy hagyományos relés mód)

Kiegészítő CV85L1 Horizontális függönylencsével ellátott előlap DG85-höz

PARADOX 525D Mikrohullámú és Infravörös digitális mozgásérzékelő

A Digitális Mozgásérzékelők Általános Jellemzői:

Szabadalmaztatott Digitális Mozgásérzékelés

Szabadalmaztatott Auto Pulse Jel Feldolgozás

Digitális Szűrő, állítható érzékenységgel

Single vagy Dual Edge Feldolgozás

Automatikus Hőmérséklet Kiegyenlítés

Fémpajzs a maximális EMI és RFI jelvédelem érdekében

Szilárdtest relé

Szabotázs kapcsoló

Termékjellemzők:

Digitális mikrohullámú érzékelés

Ha a PIR érzékelte jel eléri a riasztás szintet, a Digital Vision mikrohullámú jelekkel megerősíti az eredményt mielőtt riasztást indítana

Állítható mikrohullám hatótáv

14m (45ft) x 14m (45ft); 90° látószög

PARADOX DG483 Elegance mozgásérzékelő

Szabadalmaztatott digitális mozgásérzékelés

Szabadalmaztatott Auto Pulse jelfeldolgozás

Digitális szűrő szoftver, állítható érzékenységgel

Automatikus hőmérésklet kiegyenlítés

Szilárdtest relé

Szabotázskapcsoló

Kételemű szenzor

11x11m 85° látószög

Egyedien egyszerű kivitel

8.5cm x 5,2cm x 3.5cm

Infratartóval

PARADOX DG466 Irányított mennyezeti mozgásérzékelő

A Paradome DG466 megkülönbözteti a befelé és kifelé irányuló mozgásokat.

2 dual érzékelős szenzor, amely a mozgásirányokat megkülönbözteti

Mozgásirányonként (befelé- illetve kifelé irányuló) relé kimenet

Állítható időzít kilépéshez és visszatéréshez (kilépés és visszatérés az adott időn belül nem vált ki riasztást)

Szabadalmaztatott digitális érzékelés és feldolgozás

67cm (2.2ft) X 4.8m (16ft) and 60cm (2ft) X 4.8m (16ft)

ÚJ!!    PARADOX DG467 Paradome 360° látószögű mennyezeti mozgásérzékelő

Kételemű szenzor

7m x 6m (24ft x 20ft) 2.4m magasságban

11m x 6m (35ft x 20ft) 3,7m magasságban

360° látószög

Két működési mód (címezhető a Digiplex és Digiplex EVO központok számára vagy hagyományos relés mód)

PARADOX 457 Digitális üvegtörés érzékelő

Hagyományos relés mód

TestTrek V2 segítségével távolról tesztelhető

Teljes audió és infraszonikus spektrum analízis

7 ferkvenciás digitális szűrés, digitális erősítés és frekvenciafluktuáció értékelés

Ütés és rezgéshullám analízis

Magas RFI és EMI jel immunitás

Állítható érzékenység: 9m lefedés magasra állítva és 4,5 alacsony állásban

TestTrek (459 V2,0) a teszteléshez, külön megvásárolható

Szabotázskapcsoló

PARADOX DG457 Digitális, buszos üvegtörés érzékelő

Két működési mód (Címezhető a Digiplex EVO központok számára vagy hagyományos relés mód)

TestTrek V2 segítségével távolról tesztelhető

Teljes audió és infraszonikus spektrum analízis

7 ferkvenciás digitális szűrés, digitális erősítés és frekvenciafluktuáció értékelés

Ütés és rezgéshullám analízis

Magas RFI és EMI jel immunitás

Állítható érzékenység: 9m lefedés magasra állítva és 4,5 alacsony állásban

TestTrek (459 V2,0) a teszteléshez, külön megvásárolható

Szabotázskapcsoló

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PARADOX 950 Széfőrző

Nagyérzékenységű piezoelektromos érzékelő

Öt különböző érzékenységszint állítható

2.5m (8ft) hatótávolság

Szabotázskapcsoló

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PARADOX 469 Infratartó

3 az egyben: mennyezeti-, fali- és saroktartó

Biztosítja az ideális lefedettséget

PARADOX MG-SB85 Kültéri infratartó

Az MG-PMD85W és a DG85 kültéri digitális PIR mozgásérzékelőkhöz

Az új fejlesztésű T-csukló két-tengelyű mozgatást tesz lehetővé, így könnyítve az érzékelő beállítását

3 az egyben: mennyezeti-, fali- és saroktartó

Fedélzár gátolja meg az illetéktelen átállítást